Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A devizapiacon a napot a magyar deviza az euróval szemben a 307,5-ös szinten kezdte, majd gyorsan 1 százalékot gyengülve a 310-es környékére szaladt, majd átlépte a 311-es szintet is. Egyre inkább általános paci vélekedéssé válik, hogy mindenki negatív a forinttal kapcsolatban - fogalmazott Csajbók. Ez egyrészt nem feltétlenül baj, hszen ezt már beárazta a piac, másrészt egy ilyen helyzetben ha külső negatív sokk következik be, akkor várható, hogy "előveszik a forintot" és további erőteljes gyengülés következik.

A devizahitelben ülő magyarországi adósok számára nem túl jó hír, hogy a sváci frank stabilan 250 forint fölött ragadt, fél egy tájban 254,40 forintnál tartózkodott, egy dolllár pedig 228,32 forintot ért.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!