A blue chipek közül a Mol árfolyama ötéves mélypontra esett, miután a napot 2,48 százalékos mínusz után 12 200 forinton zárta. A Magyar Telekom részvényei is lejjebb kerültek, 306 forintos nap végi ár 1,29 százalékos mínuszt jelent. Szíintén árcsökkenéssel fejezte be a kereskedést az OTP, a bankpapír árfolyama  0,65 százalékkal, 3 975 forinton vot a végén.

Az utóbbi időszak árfolyamesését követően a Richter tovább erősödött, a papír ma újabb 2,19 százalékkal került feljebb, a záróár 3 820 forint lett.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!