A BUX 1 százalékos veszteségben, 18 905 pontnál járt, a blue chipek közül az OTP vezeti az esést, 1,4 százalékkal, a papírok 4290 forinton forognak. A második legrosszabbul teljesítő a Richter volt, ami 1,1 százalékos mínusszal 4694 forinton forgott. A Magyar Telekom részvényeiért 1 százalékkal kevesebbet, azaz 304 forintot adtak. A Mol 0,6 százalékkal járt a pénteki záróértéke alatt és 13 875 forintot ért.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!