Rosszul indult a hét az USA-ban

Nem tudtak tovább emelkedni a tengerentúli részvényindexek, ami elsősorban a bizonytalan görög helyzettel függ össze.
portfolio.hu, 2015. február 23. hétfő, 23:00
Fotó: Reuters

Mérsékelt elmozdulással fejezték be a hétfői kereskedést az amerikai tőzsdék. A Dow Jones 0,13 százalékos mínusszal zárt, az S&P 500 index 0,01 százalékot esett, a Nasdaq viszont 0,1 százalékkal emelkedett.A befektetők a görög fejleményekre várnak (a hírek szerint csak kedd reggel teszi le a görög kormány a reformcsomag-javaslatát), valamint Janet Yellen Fed-elnök kétnapos meghallgatását követik kiemelt figyelemmel.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK