Rosszul kezdett az OTP

Gyengüléssel kezdte a hét első kereskedési napját az OTP, a szerbiai privatizációban állítólag alul maradó bank részvényei nyitásban 1,3 százalékot veszítettek értékükből.
NAPI Online, 2004. december 6. hétfő, 09:04
Fotó:

A többi blue chip jegyzése is lefelé tart, a Mol 0,7, a Richter 0,4, a Matáv 0,1 százalékos mínuszban kezdett, így a BUX pénteki záróértékénél 0,8 százalékkal alacsonyabbról 14213,84 pontról vághat neki a mai napnak.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK