Rosszul kezdhet a BÉT

Kun Szabolcs, a QUAESTOR Zrt. befektetési tanácsadója szerint kisebb csökkenéssel nyithat a részvénypiac, és az eladói nyomás várhatóan megmarad a délelőtti órákban is.
MTI-Eco, 2010. augusztus 24. kedd, 08:52
Fotó:

Nap közben óvatosan megjöhetnek a vételek is, de számottevő emelkedéshez nagyobb forgalomra lenne szükség - mondta a szakértő. Hozzátette, hogy délután az Amerikában megjelenő ingatlanpiaci adatok is befolyásolhatják a kereskedés menetét.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK