Rosszul kezdődik a nap Budapesten

Mínuszban a Budapesti Értéktőzsde, nem megy a blue chipeknek.
Napi.hu, 2015. február 16. hétfő, 10:04
Fotó: MTI/EPA

Nem sikerült túl fényesen nyitás a BUX számára, amelyik mintegy egy órával a nyitás után 0,7 százalékos mínuszban állt. Ekkor egyedül a Magyar Telekom stagnált, a Richter 0,6, a Mol 0,8, míg az OTP 1 százalékot bukott.

A forgalmat tekintve az OTP vezetett 379 millióval, a második némi meglepetésre a K-Pack volt 91 millióval, míg a képzeletbeli dobogó legalsó fokára a Mol fért fel, miután részvényei 47 millió forint értékben forogtak.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK