A Pécsi Városi Bíróság tavaly novemberben - első fokon - fiktív számlák befogadásában bűnösnek találta Szalóczy Zsoltot. Az ügy kezdete 2000 októberére nyúlik vissza. Az adóhatóság emberei október 13-án megjelentek a Synergon székhelyén, s fiktív számlázás gyanúja miatt őrizetbe vették a vezérigazgatói posztjáról egy héttel korábban lemondott Szalóczyt (aki egyébként a Davon Kft.-n keresztül továbbra is jelentős tulajdonosa a Synergonnak).

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!