Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.
Optimista hangulatban indul az európai kereskedés, ezt támogatja az emelkedő euró/dollár árfolyam, amely 1,3680-on áll jelenleg.
Amennyiben ez egy felkör a megindult esésben, akkor ez a megfelelő időpont eladni - vélekedett Nyári Zsolt a KBC üzletkötője. Az OTP jó gyorsjelentése ellenére nem kell feltétlenül komoly poztív árfolyamreakcióra számítani, akár realizálásra is kihasználhatják a befektetők a vártnál jobb jelentést.
Az energiaszektor felé érdemes kacsintgatni, a Mol fellteljesítő lehet a magyar piacon. Ezt esetleg a Szurgut-csomaggal kapcsolatos újabb pletykák is táplálhatják a jövő héten a KBC üzletkötője szerint.
Amíg a törvénymódosítás lóg a levegőben nagyon óvatosan kell a gyógyszerpapírokhoz nyúlni, az különös, hogy följebb vannak mint mielőtt kijött a hír.
A Magyar Telekom reális értékén forog, nincs benne fantázia. 
A forint szépen erősödik, egy euró 274 forint ma reggel.
 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!