A BÉT honlapján közzétett határozati javaslatban egy és tízezer forint közötti ár szerepel, de az igazgatóság felhívja a figyelmet arra, hogy a fenti sáv meghatározásával a jogszabályi kötelezettségeknek tesz eleget. Az energetikai beruházásokkal és szolgáltatásokkal foglalkozó RFV alaptőkéje 2,4 millió darab egyenként tíz forint névértékű részvényből áll. A megvásárolni kívánt saját részvény maximuma a jelenlegi jegyzett tőke 3,7 százaléka. A részvényopciós program alapján a jogosult - a vezérigazgató, a vezérigazgató-helyettesek és más vezetők - maximum öt évre szóló névre szóló szerződést kötnek. A javaslat szerint a részvények opciós ára jogosultanként eltérő lehet. A közgyűlés napirendjén az alapszabály módosítása és személyi kérdések is szerepelnek. Az igazgatóság előterjesztése szerint Makra Dénes tagot visszahívják és helyére azt a Kassai Ákost javasolják megválasztani aki korábban a Mol stratégiai vezetőjeként egyebek mellett a Mol-Cez stratégiai szövetség kialakításán dolgozott.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!