A Richter egy november 21-én adott megbízása alapján 2008. december 10-én 5000 darab saját részvényt vásárolt az UniCredit közreműködésével a BÉT-en, 28 069 forintos darabonkénti átlagáron. A társaság további 9922 darab saját részvényt vásárolt tőzsdén kívüli forgalomban. Így a vállalat sajátrészvény-állománya 2008 december 11-én 68 180 darabot tett ki. A Richter ezen felül, igazgatóságának döntése értelmében, saját részvényeiből 19 644 darabot adott át a bónuszrészvény program jogosultjainak, illetve a kimagasló teljesítményt nyújtó alkalmazottaknak.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!