Saját részvényt vásárolt a Mol

A Mol Nyrt. március 18-án 20 800 sajátrészvényt vásárolt a BÉT-en, 20 676 forintos átlagárfolyamon - közölte a társaság a BÉT honlapján kedden.
NAPI Online, 2008. március 19. szerda, 09:39
Fotó:

A tranzakciót követően a társaság 62 100 "A" sorozatú, valamint 578 "C" sorozatú részvényt birtokol.

A Mol március 10-én jelentette be, hogy 8 774 040 "A" sorozatú Mol törzsrészvényt átruházott az Oman Oil Budapest Limited részére. A tranzakciót követően a Mol tulajdonában nem maradt "A" sorozatú törzsrészvény, a társaság mindössze 578 darab "C" sorozatú saját részvénnyel rendelkezett.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK