Saját részvényt vásárolt a Synergon

A vállalat A BÉT-en közzétett rendkívüli közleményben bejelentette: 20 ezer saját részvényt vásárolt szerdán a pesti parketten.
Kővári Dániel, 2010. június 24. csütörtök, 12:46
Fotó:

A Synergon Informatika Nyrt. 2010. június 23-án 20 000 darab saját részvényt vásárolt a Budapesti Értéktőzsdén a Cashline Értékpapír Zrt. közreműködésével 648,64 forintos átlagárfolyamon.

A Synergon Informatika Nyrt. és leányvállalatai a bejelentett tranzakció elszámolásával együtt, összesen 1 162 009 darab saját részvénnyel rendelkeznek.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK