Saját részvényt venne az AAA Auto

Az alapszabály módosítása mellett saját részvények vásárlására szóló felhatalmazást is kér az AAA Auto igazgatósága a rendes éves közgyűlésen.
NAPI, 2011. május 5. csütörtök, 10:17
Fotó:

A június 17-én Amszterdamban tartandó rendes éves közgyűlésén alapszabályt módosítana és saját részvények vásárlására szóló felhatalmazást is kérne az AAA Auto igazgatósága. A társaság közleménye szerint a saját tőke 10 százalékáig szóló vásárlási felhatalmazásra  2012 decemberéig szólna. A minimális vásárlási árfolyam a részvények névértéke - 10 cent részvényenként - a maximális vételi árfolyamot négy euróban határozzák meg. Az alapszabályi módosítások zöme a törvényi változások miatt szükséges, az alapszabályból a Budapesti és a Prágai Értéktőzsde kikerül mint nevesített piacok, helyükbe meghatározásként "bármely tőzsde, melyen a társaság részvényeit jegyzik"-kerül.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK