Saját részvényt vett a BorsodChem

A BorsodChem Rt. pénteken 33820 darab saját részvényt vásárolt a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) részvényenként 1911 forint és 1921 forint közötti áron.
Kolozsi Pál, 2004. november 29. hétfő, 09:21
Fotó:

A tranzakciót a HSBC Bank plc a K&H Equites (Hungary) Rt. közreműködésével hajtotta végre a társaság 2004. október 21-én tett bejelentése alapján. A részvényvásárlást követően a BorsodChem 685123 darab saját részvénnyel rendelkezik.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK