Saját részvényt vett az OTP

Az OTP Bank az előzetesen beharangozott terveinek megfelelően 400 ezer darab saját részvényét vásárolta vissza.
NAPI Online, 2007. november 26. hétfő, 12:20
Fotó:

Az OTP Bank Nyrt. tájékoztatta a tőkepiaci szereplőket, hogy a 2007. május 11-i közleményében bejelentett program keretében 2007. november 23-án, a Budapesti Értéktőzsdén 400 ezer darab OTP-törzsrészvényt vásárolt 8208 forint/darab átlagáron az OTP Bank mint befektetési szolgáltató igénybevételével. Így a Bank saját tulajdonában lévő OTP-törzsrészvények állománya 5 736 268 darabra változott.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK