Saját súlyától esik Budapest

Nem nagyon van forgalom a Budapesti Értéktőzsdén, de vevő kevesebb, mint eladó, így esnek az árfolyamok.
NAPI, 2010. november 10. szerda, 09:17
Fotó:

A BUX index negyed órával a nyitást követően 23 133 ponton járt, ez 0,8 százalékos csökkenés hétfőhöz képest. Technikailag nem fest jól a piac, hiszen nagyon úgy tűnik, az emelkedő ék alsó vonalát készül törni az index, ami nagyobb esést vetíthetne előre.
Forgalom azonban nincs az esésben. Az OTP másfél százalékkal csökkent 5711 forintig, a Magyar Telekom egy százalékkal, 597 forintig, a Mol is csúszik visszafelé, 150 forinttal lett olcsóbb, 20 810 forint.


A gyógyszercégek enyhe mínuszban, a tegnap jelentő Egis 22 250 forint, a Richter 45 950 forinton jár. Ma 5 százalékkal, 760 forintig estek a CIG Pannónia részvényei.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK