Ezzel egyidejűleg 2007. augusztus 22-én 327 070 darab törzsrészvény került lehívásra a banknál működő opciós részvényprogram keretében, továbbá az OTP-nél végrehajtott ügyfélszámla egyeztetések és rendezések eredményeképpen a bank saját részvényállománya 440 darabbal nőtt. Így a pénzintézet saját tulajdonában lévő OTP törzsrészvények állománya 509 870 darabra változott. Eközben Pintér Sándor igazgatósági tag tulajdonában lévő OTP törzsrészvények száma 10 000 darabbal nőtt. Így az OTP Bank által kibocsátott részvényből Pintér Sándor részvénytulajdona 35 350 darabra (0,01 százalék) változott.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!