Sajátrészvényeket vehet a Kulcs-Soft

A Kulcs-Soft október 6-i rendkívüli közgyűlése jóváhagyta, hogy az igazgatóság másfél éven belül 6 millió forint értékben vásárolhasson saját részvényeket.
Józsa Bernát, 2010. október 6. szerda, 15:32
Fotó:

A papírokra meghatározott vételi irányár legalább 200, legfeljebb 1000 forint.

Az így megszerzett papírokból kisebb hazai ügyviteli szoftvereket gyártó cégek felvásárlását finanszírozná a társaság. Ezügyben már folyamatban vannak puhatolódzó jellegű tárgyalások, ám azok is még kezdeti stádiumnál tartanak - mondta lapunk megkeresésére Kulcsár Tibor, a társaság elnök-vezérigazgatója.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK