Bár a napot a pozitív tartományban kezdte, hamar elfogyott a lendületet a BUX-nak, amely már 11 óra előtt mínuszban állt. A kora délutáni órák során ismét erősödött az index, így, bár közben többször is benézett a vörös tartományba, a kereskedés végére 0,05 százalékkal emelkedett a BUX az előző záróértékéhez képest.

A blue chipek a Magyar Telekom kivételével mínuszban zártak, a telekommunikációs cég papírjai viszont nagy erősödést követően 6,2 százalékon fejezték be a napot. Az OTP 0,2, a Mol 0,6, míg a Richter 1,3 százalékos mínuszt volt kénytelen elkönyvelni.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!