Se előre, se hátra - így teljesített ma Budapest

Stagnált a Budapesti Értéktőzsde.
Napi.hu, 2014. december 29. hétfő, 17:53
Fotó: Reuters

Bár egész nap mozgott, a nap végére visszatért kezdőszintjére a BUX, amely így 16519,16 ponton zárt. A blue chipek közül egyedül a Richter végzett a pozitív tartományban, mégpedig 1,7 százalékkal, miközben az OTP 0,7, a Mol és a Magyar Telekom 0,6 százalékot bukott.

A forgalom az utóbbi időben megszokottnál is kisebb volt, még a vezető OTP papírjaival is csak 810 millió forint értékben kereskedtek. A második helyre a Richter fért fel 418 millióval, míg a képzeletbeli dobogó legalsó fokán a Mol végzett 204 millióval.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

unorrtodox, 2014.12.29 23:42

...jó hír...,... alszik a spekukáns háttérhatalom....
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html