Se előre, se hátra - nem találta az irányt a BUX

A lehető legminimálisabb veszteséggel búcsúztatta a hetet a Budapesti Értéktőzsde.
Napi.hu, 2014. április 25. péntek, 17:43

A zárásra 0,01 százalékos mínuszt hozott össze a BUX, így végül 17571,41 ponton zárt. A blue chipek nagyrészt erősödni tudtak, a Magyar Telekom 0,3, a Richter 0,5, míg a Mol 2 százalékos plusznak örülhetett, ám az OTP lehúzta az összteljesítményt, hiszen 2,5 százalékos bukott a hét utolsó napján. Ez főképp az ukrán válságnak köszönhető, ahol a legnagyobb magyar banknak jelentős kitettségei vannak.

A forgalmat tekintve nincs meglepetés, az OTP 6,5 milliárddal zárt, a második helyre a Richter futott be 1,2 milliárddal, míg a képzeletbeli dobogóra a Mol fért fel 654 millióval.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK