Az eurót a nap második felében 253,90/254,00 forinton váltották, ami némileg magasabb, mint az előző napi 253,80/85 forintos árfolyam. A dollár volatilis mozgás és halvány forgalom mellett tovább gyengült a nemzetközi piacokon, nálunk jellemzően 215,50/70 forinton kereskedtek az amerikai valutával, de délelőtt 215 forint alá is becsúszott az árfolyam.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!