Az OTP technikailag ott van, ahonnan nagyot lehet esni: 5950 alatt zárt be pénteken. "Nem szeretném dramatizálni, de egy 3-5 százalékos esés is benne van a pakliban" - fogalmazott. A bankpapírt gyengítheti a száguldó svájci frank, illetve a devizahiteles-mentésről kiszivárgó újabb részletek.

A többi vezető papír is megkaphatja a nyaklevesét. A Mol heti minimumán, alig 22500 fölött zárt pénteken, most az olajár esése és a rossz általános hangulat további esést okozhat a piacán.

A Richternél  még kérdés, hogy a pénteki fellángolás átmeneti volt-e, ha 36 ezer alá esik, akkor itt is ajánlatos a mentőöveket bekapcsolni.

A deviza frontok közül az eurhuf nem néz ki olyan rosszul, a forint még a 270-es ellenállás alatt van, igaz nem túl messze tőle. A svájci franknál viszont csúnyább a technikai kép, könnyedén elmehet 220-ig az árfolyam - vélekedett az üzletkötő.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!