Senkinek nem kellenek a magyar állampapírok?

A hosszú oldalon átlag 35 bázisponttal emelkedtek a hazai állampapír-hozamok a szerdai másodpiaci kereskedés során.
NAPI Online, 2009. március 4. szerda, 15:38
Fotó:

Az éven belüli lejáratú állampapírok közül a hathavi lejáratú dkj-ket keresték legtöbben a bankközi piacon szerdán, itt a hozamok 38 bázispontos csökkenését regisztrálta az Államadósság Kezelő Központ.

Az éven túli lejáratok iránti kereslet a bizonytalan kilátások miatt csökkenhetett, ezt jelzi a hároméves lejáratú államkötvények 40 bázispontos hozamemelkedése is.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK