Megtörtént a részvényfelosztás a Set Groupnál

A változás következtében egy darab 100 forint névértékű törzsrészvény helyett mostantól 5 darab 20 forint névértékű törzsrészvény lép - közölte a társaság.
Szabó Dániel, 2019. augusztus 14. szerda, 18:55
Fotó: Napi.hu / Szabó Dániel

A Fővárosi Törvényszék Cégbírósága bejegyezte, hogy az eddigi 9 896 605 darab, egyenként 100 forint névértékű törzsrészvényekből álló részvényszerkezetének módosítását (split) bejegyezte - áll a Set Group Budapesti Értéktőzsde honlapján megjelent tájékoztatóban.

Mostantól tehát az alaptőkét 49 483 025 darab, egyenként 20 forintos névértékű törzsrészvény képezi. Vagyis megötödölték a papírokat.

A Társaság haladéktalanul megteszi a szükséges intézkedéseket a részvényfelosztás technikai lebonyolítása tárgyában a Keler Zrt. és a Budapesti Értéktőzsde Zrt. felé.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK