Az Államadósság Kezelő Központ tripla aukciót tartott csütörtökön, az elsődleges forgalmazók a felkínált összmennyiség háromszorosának megfelelő ajánlattömeget nyújtottak be.

A felkínált, összesen 20 milliárd forinttal szemben beadott 60,4 milliárdnyi ajánlatból 20 milliárd forintnyi ajánlatot fogadott el az ÁKK.

(Az ÁKK rendszerhiba miatt téves adatokat tartalmazó táblázatokat küldött ki, ennek alapján írtuk korábban, hogy kudarccal végződtek az aukciók. A tévedésért olvasóink elnézését kérjük.)

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!