Bár az uniós deviza nyitás utáni 263 forinton is járt, utána folyamatosan gyengült, míg a sikeres állampapír-aukció nyomán a zárásban már 261,75/262,00 forinton jegyezték. A forgalom is megélénkült, a forint napközben 6,82 és 7,53 százalék között ingadozott. A dollár árfolyama némileg csökkent, csütörtök délután 230,60/80 forinton állt a zöldhasú jegyzése.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!