Az osztrák bank sem a megüresedett felügyelőbizottsági, sem az igazgatósági pozíciókra nem nevezett meg jelölteket, s mivel más sem állt elő semmiféle javaslattal, a személyi kérdésekről szóló napirendi pontot döntés nélkül lezárták. A háromfősre apadt igazgatóság (Cselovszki Róbert, Áldott Zoltán és Szalay-Berzeviczy Attila) még épp működőképes, ám az fb létszáma a törvényi minimum alá csökkent, így a jogszabályok értelmében 60 napon belül új közgyűlést kell majd összehívni. Nem sikerült tehát valami frappánsra az új tulajdonosok debütálása, a kérdés ezek után csak az, miért is kellett ekkora sietséggel összehívni a mostani rendkívüli közgyűlést.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!