Sikerült a pluszos zárás Budapesten

Jól búcsúztatta az évet a Budapesti Értéktőzsde.
Napi.hu, 2013. december 30. hétfő, 17:12
Fotó: Napi.hu

Végig jó hangulat volt az év utolsó kereskedési napján, így a zárásra 1,25 százalékos pluszos eredménynek örülhetett a BUX. Az emelkedésből a nagy papírok mindegyike kivette a részét: a Richter 1,8, az OTP és a Magyar Telekom 1, míg a Mol 0,8 százalékos plusznak örülhetett.

A forgalmat tekintve az OTP vitte a prímet 2,7 milliárd forinttal, a Richter lett a második 852 millióval, míg a képzeletbeli dobogó legalsó fokára a Magyar Telekom fért fel 714 millióval.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK