Sikerült ledolgozni a veszteségeket a tengerentúlon

Nagy eséssel indult a kereskedés Amerikában, de a nap végére a vezető indexeknek sikerült ledolgozniuk a veszteségeket és a pénteki zárószint közelében zárniuk a mutatóknak.
Napi.hu, 2016. február 1. hétfő, 22:50

A Dow, az S&P 500 0,1 százalékos veszteségben zárt, a Nasdaq pedig 0,1 százalékos nyereségre tornászta fel magát hétfőn a zárásra a kezdeti veszteségekből. A WTI olaj ára több mint 6 százalékot esett.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK