Simicska: a hír igaz

Simicska Lajos elnök-vezérigazgató távozik az OTP Lakástakarékpénztártól - jelentette be az OTP Bank közleménye. A közlemény megerősíti a mai Magyar Hírlap értesülését, miszerint Simicska maga kezdeményezte munkaviszonyának megszüntetését. Az OTP Bank vezetése, illetve az OTP Lakástakarékpénztár igazgatósága ezt tudomásul vette.
NAPI, 2002. június 7. péntek, 11:54

A bank megkezdte az új igazgatósági tag, illetve elnök kiválasztásának, valamint a szükséges felügyeleti engedélyeztetési
eljárásnak az előkészítését. Szobonya Csaba változatlanul vezérigazgatóként irányítja az OTP Bank 100 százalékos tulajdonában lévő pénzügyi szolgáltatót.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK