Az euró reggel óta 236,60/80 forinton áll, vagyis a hazai devizával az árfolyamsávban a centrumtól számított 14,28 százalékon folyik a kereskedés - tájékoztatott az ING Bank üzletkötője, aki kiemelte, hogy az euró dollárhoz viszonyított erősödése hidegen hagyta az euró forinthoz viszonyított itteni kurzusát. A szakember szerint ma nem várható különösebb mozgás a bankközin, s nem lenne meglepetés, ha az MNB ma délutáni ülésén a jegybank nem döntene kamatvágás mellett. Ami az amerikai fizetőeszközt illeti, a dollár 234,00/20 forinton áll, vagyis az alacsony árfolyam némi vételt indukálhat.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!