Síri csend a bankközin

Minimális érdeklődés mellett folyik a kereskedés a bankközi devizapiacon, az euró árfolyama gyakorlatilag nem változott tegnaphoz képest, szinte egész Európában már a szilveszterre készülnek a befektetők.
Kolozsi Pál, 2004. december 28. kedd, 10:14
Fotó:

Az euró jelenleg 245,60/90 forinton forog, ami gyakorlatilag stagnálást jelent a tegnapi 245,50/80 forintos szinthez képest - tájékoztatta a NAPI Online-t Kolba Miklós, az ING Bank üzletkötője, aki szerint az idén már nem várható jelentősebb mozgás a piacon.

A dollár kurzusa 181 forint alatt van, az euró jelenleg 1,3620 dollárt ér, és opciós lehívások tovább gyengíthetik a zöldhasút. Az európai piacokon is kicsi a forgalom, a nagy pénzügyi központok közül egyedül a német pörög valamelyest.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK