A belföldi értékesítés 14 százalékkal, 928 millió forintra csökkent: a visszaesést az ingatlanok értékesítésével magyarázza a cég. A Skálánál ugyanis a nettó árbevételen belül az ingatlanok bérleti díja 88,9 százalékot tesz ki. Az üzemi tevékenység eredménye 412,97 millió forint volt, ami 17 százalékkal marad el az egy évvel korábbitól. Az egy évvel ezelőtti 1,3 milliárd forintos veszteség után 2,5 milliárd forint lett viszont a pénzügyi eredmény. Ezt a társaság az üzletrész-értékesítések, valamint a pénzügyi ráfordítások csökkenésének tudhatja be. Az utóbbi mérlegsoron ugyanis tavaly 1,4 milliárd forint értékben számoltak el értékvesztést, míg idén ez már nem jelentkezik.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!