Sok részvényt adott el a Plotinus

Több mint 42 ezer saját részvényt értékesített a Plotinus, amivel a cég által tulajdonolt saját részvények aránya 5 százalék alá esett - írja a Portfolio.
portfolio.hu, 2015. június 24. szerda, 11:21
Fotó: Napi.hu

A Plotinus Holding tegnap 42 497 darab saját részvényt értékesített 4400 forintos átlagáron, ami 186,9 millió forintnak felel meg. A tranzakció után a cég tulajdonában lévő saját részvények száma 35 790 darabra csökkent, melyek a törzsrészvények 4,91 százalékát teszik ki.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK