Sokan legyeskednek az OTP körül

Az OTP Európa egyik legsikeresebb bankja, tőkearányos nyeresége a legmagasabb volt tavaly a kontinensen. A csoport növekedési kilátásai a következő 4-5 évben mindenképpen kedvezőek, így a tulajdonosoknak sem lehet érdekük egy ellenséges kivásárlási ajánlat támogatása - nyilatkozta a Népszabadságnak Spéder Zoltán a bank alelnöke.
NAPI Online, 2005. június 1. szerda, 09:10
Fotó:

Egy ilyen lépésnek jogi akadálya is lenne, a külföldi befektetők összesített szavazatainak aránya például nem lépheti át az 50 százalékot - mondta. A Népszabadság szerint az alelnök ugyanakkor nem tagadta, hogy "sokan legyeskednek" az OTP körül.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK