Az összes árbevétel több mint 20 százalékkal bővült, miközben az üzemi eredmény 66 százalékkal 6,8 milliárd forintra emelkedett, annak köszönhetően, hogy lent tudták tartani a költségeket. Az év eleji dollárfedezeti ügyletek lezárása 1,165 miliárd forint pénzügyi veszteséget hozott, emiatt a pénzügyi műveletek eredménye alig több mint 164 millió forint. Elemezők biztosra veszik, hogy az Egis az év végére bőven 8 milliárd forint, részvényenként ezer forint fölötti eredményt ér el.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!