Sokkal többet érhet a Mol

A HSBC jelentősen megemelte Mol részvényekre adott célárfolyamát.
portfolio.hu, Napi.hu, 2016. július 7. csütörtök, 09:31
Fotó: Napi.hu

A korábbi 18 200 forintról 20 ezer forintra emelte a Mol részvényeire adott célárfolyamát a HSBC - tudósított a Portfolio.hu. Mivel az új célárfolyam 20 százalékkal magasabb az aktuális tőzsde árfolyamnál, a korábbi tartás helyett immár vételt javasolnak a befektetési bank szakértői.

Laptársunk összesítése szerint a Molra adott elemzői célárak mediánja jelenleg 17 350 forint, a HSBC által megadott ennél 15 százalékkal magasabb. A céget követő 15 elemző közül 8 tartásra, 6 vételre, egy pedig eladásra javasolja a magyar olajipari cég részvényeit.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK