Sokkal többet érhet az OTP

Jelentősen megemelte az OTP részvények célárfolyamát a JP Morgan.
portfolio.hu, 2015. szeptember 23. szerda, 09:33
Fotó: Napi.hu

6950 forintról 7310 forintra emelte OTP-célárát a JP Morgan, ajánlásuk felülsúlyozás. A JP Morgan új célára 40 százalékkal magasabb, mint a tegnapi záróár - írja a portfolio.hu

A legfrissebb elemzések alapján 8 elemző vételre, 6 tartásra és 3 eladásra ajánlja az OTP részvényeit.  A célárak átlaga 5735 forint, ez 10 százalékkal magasabb, mint a tegnapi záróár.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

hunorti, 2015.09.23 09:38

A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html