Spéder cáfolja a bennfentes kereskedést

Spéder Zoltán, az OTP Bank Nyrt. alelnöke, vezérigazgató-helyettese határozottan cáfolja azokat a feltételezéseket, amelyek szerint a CEC várható privatizációja, annak kimenetele és az általa kezdeményezett részvényeladási tranzakciók között bárminemű kapcsolat állna fenn - olvasható a BÉT honlapján.
NAPI Online, 2006. december 7. csütörtök, 15:22
Fotó:

Az alelnök határozottan visszautasítja azokat a tozsdeforum.hu-n megjelent híreszteléseket, melyek személye vonatkozásában a bennfentes kereskedés gyanúját keltik. "A közelmúltban végrehajtott tőzsdei tranzakciók indítékai kizárólag magántermészetűek voltak. Az OTP Csoport üzleti sikereiben továbbra is érdekelt, a kitűzött stratégiai célok megvalósításában változatlanul elkötelezett vagyok. Vagyonom meghatározó részét továbbra is a 96,67 százalékban tulajdonolt A64 Vagyonkezelő Kft.-ben levő 1 548 400 darab OTP Bank részvény jelenti" - fogalmaz az alelnök közleménye.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK