Stabil forintra ébredtünk

Alig változott a forint árfolyama a hétfő estéhez képest.
NAPI, 2012. szeptember 11. kedd, 07:58
Fotó: Napi.hu

Amíg hétfő este 284,61 forintot ért egy euró, addig ez kedd reggel 8 órára 285 forintra esett. Egy dollár 223,3, egy svájci frank 236,1, egy angol font 357,5, míg a japán jen 2,8547 forintot ért ekkor. Elemzők szerint nagy mozgásra, ahogy tegnap sem, ma sem kell számítani, kilengéseket okozhat viszont a holnapi német alkotmánybírósági döntés az ESM-ről, illetve a héten várható Fed kamatdöntés is.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK