Stabilan 14 ezer felett a BUX

A blue chipek között az OTP és a Mol a sztár, a kisebbeknél pedig az FHB viszi a prímet.
NAPI Online, 2004. november 10. szerda, 14:32
Fotó:

A BÉT indexe 14 232 ponton tetőzött, fél három tájban 14 130 ponton állt, ami 360 ponttal múlta felül a keddi záróértéket. A BUX-ot a várakozásokat meghaladó eredménnyel előrukkoló OTP 227 forintos többlete mellett a Mol 400 forintos drágulása is lendületbe hozta. A Matávtól csak szerény, 5 forintos erősödés tellett, s nem robbantott a Richter sem, a maga 80 forintos emelkedésével. Az Egis holnap megjelenő számait derűlátóan várják a befektetők, a kisebbik gyógyszerpapír 160 forinttal került feljebb, a szintén csütörtökön jelentő FHB részvényei 895 forintos ugrást produkáltak.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK