Stabilan tartja magát a forint

Minimálisan gyengült szerda kora délutánig a forint.
NAPI, 2012. augusztus 15. szerda, 12:28
Fotó: Napi.hu

Amíg reggel 278,9 forintot ért egy euró, addig délután dél egykor 279,4-et, így továbbra is megmaradt az elmúlt hetekben felvett szűk sávjában a forint. A dollárért ekkor 227,4, a svájci frankért 232,5, a jenért 2,8813, az angol fontért pedig 356,6 forintot ért.

Akár a forintra is hatása lehet viszont annak, hogy délután napvilágot lát az amerikai fogyasztói árindex. Jelenleg egy euró 1,2284 dollárt ér.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK