A keddi nagy lejtmenet reggel úgy tűnt, tovább folytatódik a Budapesti Értéktőzsdén, délutánra azonban folyamatosan javulni kezdett a hangulat. Az OTP először a nyitáskori 3530 forintról kapaszkodott 3640 forintra, előző napi záróára közelébe, innen koradélután a kedvezőteln amerikai makroadatokra lefordult egy kicsit, azonban fél órával zárás előtt ismét vevők érkeztek piacára. A bankrészvény így 30 forint emelkedés után 3675 forinton fejezte be a kereskedést.

A Mol 12 875 forintos reggeli mélypont után 13 300 forintra emelkedett fél ötre, ami szintén ha minimálisat is, de emelkedést jelent keddhez képest.

A Magyar Telekom egy százalékkal, 670 forintig korrigált felfelé a nagy keddi esést követően. A Richtert viszont a zárószakaszban csúnyán megbűntették az eladók, az addig 36 000 forint körül stagnáló árfolyamot 35 550 forintig küldték le, ezzel két százalék feletti mértékben értékelődött le a független gyártó papírja. Az Egist is beadták a nap végén, egészen 17 800 forintig, ez 1,1 százalékos csökkenést jelent.

Ezúttal az FHB is követni tudta az OTP-t felfelé, a kisebbik bank részvénye egy százalékkal 740 forintig drágult. A Synergon ma 9 forinto esett, 715 forintig, a Rába 650 forinton stagnált, a Fotex egy forinttal lett olcsóbb, záróára 371 forint lett. Az RFV jegyzése 9 forinttal csúszott vissza, 3265 forintra. A KEG nagy forgalom mellett tovább esett, igaz, már nem nagy ütemben, 892 forintos utolsó árfolyama kevesebb, mint egyszázalékos mínuszt jelent.

Árfolyamok és grafikonok


Real-time árfolyamok

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!