Az euró 283,18 forintot ért hétfőn reggel szemben a péntek esti 283,00 forinttal. Elemzők szerint árfolyam-ingadozásra és a forint további gyengülésére lehet számítani. Az euróval várhatóan a 282-284 forint közötti sávban kereskednek majd, és a piaci hangulat továbbra is törékeny maradhat, Magyarország és a Nemzetközi Valutaalap kapcsolatának bizonytalansága miatt - írta reggeli jelentésében a DowJones amerikai gazdasági hírügynökség. A svájci frankkal, a japán jennel és a dollárral szemben viszont erősödött a magyar deviza a svájci frankot például 215,51 forinton jegyezték a péntek esti 218,05 forint után.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!