Stagnál Európa

Nem sikerült túl fényesre a nyitás az öreg kontinens főbb tőzsdéin.
NAPI, 2013. március 12. kedd, 09:58
Fotó: Napi.hu

Közel egy órával a kereskedés megnyitása után stagnálnak a főbb indexek, a kezdeti esést sikerült nagyjából legyűrni, ám úgy tűnik hullámvasútra ültek a tőzsdék. Reggel 10 órakor a londoni FTSE, a párizsi CAC-40 és a frankfurti DAX egyaránt stagnált, míg periféria indexeknek jobban sikerült eddig a napja, a milánói FTSE-MIB ugyanis 0,7, a madridi IBEX-35 0,3 százalékos pluszban állt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK