Se előre, se hátra - ez jellemzi a Budapesti Értéktőzsdét, amely délután fél kettőkor 0,07 százalékos mínuszban állt. A nagyobb papírok közül az OTP 0,31, a Richter 0,65, a Magyar Telekom 0,24 százalékos mínuszban állt ekkor az előző napi záráshoz képest. Ezzel szemben emelkedni tudott a Mol, mégpedig 0,52 százalékkal, míg az Egis 0,27 százalékos pluszt tudhat magáénak.

A forgalom továbbra is kicsi, alig haladja meg az egymilliárd forintot, ebből a legnagyobb szeletet, 590 millióval szokás szerint az OTP hasította ki magának, őt a képzeletbeli dobogón a Mol 195 millióval és az Egis (160 millió) követi.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!