Stagnálás Budapesten

Gyenge forgalom mellett minimális visszaeséssel indult a kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén.
NAPI, 2013. május 13. hétfő, 09:53
Fotó: Napi.hu

Mintegy 50 perccel a kereskedés megnyitása után 0,04 százalékos mínuszban állt a BUX index, az esésből a blue chipek közül a Mol és az OTP 0,2 százalékkal, a Richter 0,35 százalékkal vette ki a részét, míg a Magyar Telekom 0,6 százalékkal feljebb tornázta az árait.

A forgalom visszafogott, természetesen a bankpapírokkal kereskedtek a legnagyobb mértékben, 670 millió forint értékben, a második a Magyar Telekom 33 millió forinttal, míg a Mol 20,89 millióval fért fel a képzeletbeli dobogóra.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK