Stagnálnak az európai tőzsdék

A kereskedés kezdetén a londoni FTSE-100 index 0,02 százalékos, a frankfurti DAX-30 index 0,2 százalékos, a párizsi CAC-40 index 0,4 százalékos veszteséggel kezdett, ugyanakkor az első egy óra végére már pénteki záró szintjén forgott szinte az összes fontosabb mutató.
Deák Bálint, 2010. november 8. hétfő, 10:08
Fotó:

A múlt heti háromnapos rally után egyelőre kivárás van a részvénypiacon. A kedvezőtlen negyedéves számokat közlő Commerzbank viszont 2,9 százalékkal esik vissza.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK